Social Return vraagt bedrijven iets terug te doen voor kwetsbare inwoners. Onder andere door Social Return kunnen mensen volwaardig meedoen in de samenleving. Je kunt als bedrijf op verschillende manieren aan jouw Social Return verplichting voldoen. Bijvoorbeeld door Sociaal Inkopen en dit kan natuurlijk bij onze firma’s!
 
Bekijk het aanbod op de website van Gemeente Amsterdam in samenwerking met Stichting de Omslag. Daar vind je een overzicht van het sociale aanbod, waarvan de Houtstek uiteraard deel uitmaakt!

Bij de Houtstek bieden we de mogelijkheid om arbeidsmatige dagbesteding te doen in verschillende functies. Zo kun je aan de slag in de houtwerkplaats, ondersteunen bij de administratie of werken als chauffeur op de bus van de Houtstek.

In de houtwerkplaats leer je alle handvaardigheden die met houtbewerken te maken hebben. Zo ga je aan de slag met timmeren, zagen en schuren. Daarnaast kun je bij ons werken met verschillende machines zoals de lintzaag, cirkelzaag en combinatiemachine. Ben je verder gevorderd? Dan kun je leren werken met de CNC frees en/of lasermachine. Genoeg uitdagingen in onze houtwerkplaats.

contact