OVER ONS

DE HOUTSTEK MAAKT

Bij De Houtstek brengen wij hout weer tot leven. Met oog voor detail vormen wij handmatig het beste hout om tot een grote variatie aan duurzame producten. Bij ons ruikt het altijd naar houtkrullen en koffie. Iedere dag werkt ons team met passie aan het vervaardigen van de mooiste duurzame houten producten. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

DE HOUTSTEK ONTWERPT

In onze houtwerkplaats werken wij in opdracht voor grote en kleine bedrijven, particulieren en instellingen. Bijvoorbeeld houten kisten voor het vervoer van de bestellingen van een bakkerij en exportkisten voor zuurstofflessen en ovens voor Transavia. Ons team maakt de meest uitdagende wensen werkelijkheid.

DE HOUTSTEK HELPT

Bij ons vinden mensen met een psychische kwetsbaarheid de weg terug naar werk. Begeleid door gepassioneerde technische vakmensen leren zij stap voor stap de kneepjes van het vak. In hun eigen ritme en in een ongedwongen sfeer vinden zij zo de weg terug naar werk.

Houtstek is een initiatief van Roads. Roads is zorgaanbieder en maatschappelijk ondernemer. Roads begeleidt mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid naar dagbesteding en werk en organiseert werkvoorzieningen met eigen werkplekken op meer dan veertig bijzondere locaties in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Haarlemmermeer.

Meer informatie: www.roads.nl

Scroll naar boven