In onze houtwerkplaats werken wij in opdracht voor grote en kleine bedrijven, particulieren en instellingen. Wij maken op maat gemaakte producten voor diverse klanten, zoals Transavia. Een voorbeeld hiervan is een transport trolley voor vliegtuigstoelen. Ons team maakt de meest uitdagende wensen mogelijk.

De liefde voor hout zit in onze vingers! Wij zijn gespecialiseerd in productie en maken jouw visie werkelijkheid. We denken mee, werken ideeën uit en brengen concepten tot leven, altijd met aandacht voor de fijnste details. Je kunt bij ons terecht voor eenmalige opdrachten of terugkerende samenwerkingen. We werken samen met zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven en instellingen.

Ook voor particulieren maken wij in opdracht robuuste houten producten. Of je nu op zoek bent naar een stoere eettafel, een op maat gemaakt kastontwerp of een luxe tuinset. We maken met passie de meubels en producten van jouw dromen.

De Houtstek staat voor vakmanschap, creativiteit en betrokkenheid. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Bij de Houtstek vinden mensen met een psychische kwetsbaarheid hun weg terug naar werk. Begeleid door gepassioneerde technische vakmensen leren zij stap voor stap de kneepjes van het vak. De Houtstek is voor hen een stap naar betaald werk, dit is een vervolgstap in het traject naar herstel.

Bestel